Препоръки

Клиентите за нас

Сред основните й предимства са креативността на екипа, професионалният подход към клиента и неговите нужди, качеството на обслужване и изпълнението на сложни поръчки, които малко кетъринг компании се наемат да изпълнят.
В своята дейност компанията се отличава с компетентност и отговорност, и препоръчваме „РОЯЛ КЕТЪРИНГ“ като надежден и коректен партньор.

Вижте препоръката в оригинал тук

Български Атомен Форум – БУЛАТОМ

Сътрудничеството ни с тях е изключително ползотворно. Ние сме впечатлени от коректността, професионализма, бързината и качеството на работа, което фирмата винаги демонстрира в съвместните ни проекти.
Определено ще разчитаме на тяхната експертна работа и вбъдеще.

Вижте препоръката в оригинал тук

„КОТА 97“ ООД

Благодарим за качественото и прецизно изпълнение на договорените кетърингови услуги.
Винаги са ни били предоставяни прецизно изготвени оферти, разнообразно меню, широк спектър на услугите и компетентен персонал, осъществявал дейността.
Доброто качество на предлаганите продукти и професионалната компетентност при обслужване, аранжиране и сървис, са стандарт за Royal Catering.
Събитията им винаги са прекрасна комбинация между вкус и визия, красива храна и ароматни вина, поднесени с усмивка.
Като вземем предвид гореизложеното, препоръчваме Royal Catering, като надежден и коректен партньор, които притежава отговорност и прецизност на изпълнение на възложените дейности и организация на събития.

Вижте препоръката в оригинал тук

„Смайл Ейджънси“ ЕООД

Искам да благодаря на екипа за добрата работа, гъвкавостта и синхронизацията в полза на клиента.
Предоставените от Вас услуги са на ниво, както при доставката, така и при приготвянето на
предлаганите ястия. Браво! Спорна година и повече клиенти! Сигурна съм, че ще останат доволни!

Вижте препоръката в оригинал тук

„БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО СОФТБОЛ“

Обстановката, която „Royal Catering“ създават, храната, която приготвят и обслужването са на много високо ниво. Специалистите на фирма „Royal Catering“ създават много приятна атмосфера.
С удоволствие ще продължаваме да ползваме услугите на фирма „Royal Catering“ и я препоръчваме и на други фирми, които провеждат такива тържества.

Вижте препоръката в оригинал тук

„ДЕЛЕКТРА“ ЕООД

Точност, професионализъм и лично отношение към клиента. Много сме доволни от услугите ви и със сигурност отново ще ви използваме!

Вижте препоръката в оригинал тук

„ЕКСПО 2000 Риъл ЕСТЕЙТ“ ЕООД

Работим с Роял Кетъринг ЕООД от началото на 2014г. ежемесечно, като те осигуряват кетъринг за служителите ни в офиса на всеки две седмици. Използвали сме услугите им за Коледни и Хелоуин партита, както и за тиймбилдинги на открито.
Досега не е имало случай, в който да сме останали разочаровани.
С удоволстие препоръчваме Роял Кетъринг ЕООД като един изключително надежден партньор.

Вижте препоръката в оригинал тук

„Хостуей България“ ЕАД