Веджи рол с гриловани тиквички, киноа, ядки , пармезан и млечен таханов сос с мента

1.50 лв.

40 гр.

Веджи рол с гриловани тиквички, киноа, ядки , пармезан и млечен таханов сос с мента

1.50 лв.

Call Now Button