Тигрова скарида със спайси манго сос /или ойстер сос/ пармезанов крисп

2.20 лв.

40 гр.

Тигрова скарида със спайси манго сос /или ойстер сос/ пармезанов крисп

2.20 лв.

Категория:
Call Now Button